57
کیک و شیرینی
|مدت زمان مطالعه: 6 دقیقه

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی + نکات پخت

احتمالا شما نیز بارها شیرینی کلاسیک فرانسوی به نام ناپلوئی را خورده‌اید. شیرینی ناپلئونی یکی از لطیف‌ترین و محبوب‌ترین شیرینی‌هایی است که در شیرینی‌فروشی‌ها به فروش می‌رسد. با وجود اینکه ظاهر این شیرینی ساده است، اما دارای ساختاری پیچیده و حرفه‌ای می‌باشد. برای پختن این شیرینی به کره درجه یک، لایه‌های صاف و تابیدن مناسب این لایه‌ها نیاز دارید. امروزه برخی از قنادی‌ها این شیرینی را با رنگ و لعاب خاصی ارائه می‌دهند. اما هنوز هم افرادی هستند که تمایل دارند آن را به صورت کلاسیک تهیه نمایند. درصورتی‌که شما نیز به این شیرینی محبوب علاقمند هستید، تا انتهای این مطلب ما را همراهی نمایید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

شیرینی نلپلئونی

اگر تمایل دارید که این شیرینی خوشمزه را در منزل و با مواد اولیه درجه یک تهیه نمایید، مواد لازم زیر را آماده کنید:

خمیر هزارلای آماده: یک بسته
پودر قند: سه قاشق غذاخوری
خامه: یک و نیم پیمانه
سفیده تخم مرغ: یک عدد
وانیل مایع: نصف قاشق چای‌خوری
پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم
پودر شکر یا پودر قند: به میزان لازم

برای تهیه شیرینی ناپلئونی مراحل زیر را دنبال کنید:

پیش از تهیه این شیرینی باید فر را روشن کرده و روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. همچنین خمیر هزارلا را از یخچال خارج نمایید و اجازه دهید به دمای محیط برسد. درصورتی‌که این خمیر خانگی است، آن را با وردنه به ارتفاع نیم سانت صاف کرده و دور آن را با کاتر یا چاقو ببرید. البته صاف کردن برای خمیر آماده لازم است، اما برای تزیین، بهتر است که دور تا دور آن را با کاتر ببرید. چنانچه احساس می‌کنید، خمیر شما کمی پف دارد، با فشار، ضربه‌های آن را بخوابانید.
در ادامه خمیر را با استفاده از یک چاقو از وسط نصف کنید و آن‌ها را داخل سینی قر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه منتظر بمانید تا خمیر کاملا پف کند. در این مرحله فر حتما باید از قبل گرم شده باشد.
در ادامه می‌توانید کار برش نان را انجام داده و آن را به شکل قطعات مستطیل ببرید. از کناره‌های بریده شده خمیر می‌توانید برای تزیین شیرینی استفاده کنید. دمای فر را تا 185 درجه فارنهایت پایین بیاورید و به مدت 20 دقیقه خمیر را در آن قرار دهید تا روی آن کمی طلایی شود. در ادامه خمیر هزارلا را از فر خارج نمایید.
وقتی که خمیر را از فر بیرون آوردید، منتظر بمانید تا خنک شود. از آنجایی که این شیرینی ترد و شکننده است، باید مراقب باشید تا نشکند. خامه را در زمان خنک شدن شیرینی، آماده کنید. برای تهیه خامه شیرینی ناپلئونی، خامه را با وانیل و پودر شکر مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید. برای اینکه خامه بهتر فرم بگیرد، ظرف و سرِ هم‌زن را برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
حالا یک عدد سفیده تخم‌مرغ را به مواد بالا اضافه کنید. در ادامه ابتدایی‌ترین لایه را با خامه بپوشانید. همچنین می‌توانید از کرم وانیلی به جای خامه استفاده کنید. سپس لایه دوم را روی آن بگذارید و با فشار جایش را ثابت نمایید و دوباره روی آن خامه قرار دهید.این شیرینی را با همین شیوه می‌توانید تا هر چند لایه که بخواهید، درست کنید. درنهایت، روی لایه نهایی را با خامه بپوشانید.

کیک پزی

بسته جامع آموزشی

صفر تا صد کیک پزی

شیرینی ناپلئونی مجلسی به چه صورتی آماده می شود؟

شیرینی ناپلئونی

درصورتی‌که می‌خواهید شیرینی ناپلئونی شما ظاهری مجلسی داشته باشد، باید تمامی مراحل قبل را تکرار کنید، با این تفاوت که تعداد لایه‌ها را افزایش دهید و آن‌ها را به پنج لایه برسانید. برای تزیین این شیرینی نیز می‌توانید از پودر پسته یا پودر قند استفاده کنید.

سخن آخر
شیرینی ناپلئونی جزو محبوب‌ترین دسرهایی است که بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند آن را در خانه تهیه کنند. چنانچه شما نیز به این شیرینی علاقمند هستید، می‌توانید آن را با توجه به نکات گفته شده در این مطلب تهیه کرده و با چای سرو نمایید.


تیم نویسندگان نازلیکس

نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس

ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزه‌های پرطرف‌دار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.

تاریخ انتشار: 10-03-1403


0%

112 نفر



دیدگاه کاربران

نظری ثبت نشده است.

ثبت دیدگاه