68
آرایشگری زنانه
|مدت زمان مطالعه: 7 دقیقه

انواع روش های کراتینه کردن مو + روشهای بین المللی کراتین

این روزها که زیبایی و جذابیت ظاهری نقش مهمی را در روابط اجتماعی ما ایفا می‌کند، بسیاری از افراد به دنبال راه‌هایی برای افزایش جذابیت ظاهری خود هستند. از سوی دیگر از آنجایی که موها به عنوان یکی از مهمترین عوامل جذابیت چهره به حساب می‌آیند، اغلب افراد تمایل دارند که موهای مجعد خود را با استفاده از وسایل حرارتی صاف کنند. اما استفاده مکرر از این وسایل منجر به خشکی و سوختگی مو می‌شود و با گذشت زمان موها طراوت و شادابی اولیه خود را از دست می‌دهند. البته در حال حاضر روش‌های مدرنی برای صاف کردن موها به وجود آمده‌اند که حتی برای ترمیم قسمت‌های آسیب‌دیده مو نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. کراتینه کردن مو یکی از این روش‌ها است که باعث درخشش و صافی موها می‌شود. درصورتی‌که شما نیز به دنبال خلاص شدن از موهای وز خود هستید، برای آشنایی با این روش کاربردی تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

هدف از کراتینه کردن مو چیست؟

کراتین مو چیست

هدف از کراتین مو، بازسازی یا احیای ناحیه‌های آسیب‌دیده مو با کراتین است. این ماده، پروتئینی مستحکم است که می‌تواند از موها محافظت نماید. از آنجایی که افزایش سن و استفاده مداوم از مواد شیمیایی مقدار کراتین مو را کاهش می‌دهد، روش کراتین مو می‌تواند پروتئین موهای از دست رفته را به مو برگرداند. این ماده موجب مستحکم شدن موها شده و آن‌ها را صاف و درخشان می‌کند.
در روش کراتینه کردن مو از مواد شیمیایی برای احیای دوباره ساختار موها استفاده می‌کنند. این فرآیند یک روش نیمه‌دائمی برای لخت و صاف کردن موها محسوب می‌شود و طراوت و درخشندگی را برای آن‌ها به ارمغان می‌آورد.

کراتین و تراپی مو

بسته جامع آموزشی

کراتین و تراپی مو

انواع کراتین مو

همانطور که اشاره شد، کراتین مو به عنوان یک روش مدرن و اثرگذار به حساب می‌آید که به تامین مواد مغذی مورد نیاز موها و ترمیم موهای آسیب‌دیده کمک می‌کند. این روش انواع مختلفی دارد که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

1. کراتین برزیلی
یکی از انواع روش‌های کراتینه کردن مو، کراتین موی برزیلی بوده که برای موهای فر و وز ساخته شده است. این کراتین مو خواص زیادی برای موها دارد و می‌تواند موخوره‌های موجود روی مو را کاملا برطرف نماید. با استفاده از این روش موهای شما از حالت بد فرم خارج شده و به موهایی نرم و درخشان تبدیل می‌شوند. ماندگاری بالا و ترمیم ساقه موها از ویژگی‌های منحصر به‌فرد این روش محسوب می‌شوند.

2. کراتین بدون صافی
این روش کراتینه کردن مو به نسبت روش‌های دیگر دارای عملکرد متفاوتی است و برای از بین بردن وزی موها مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته این روش ماندگاری کمی دارد و به مدت دو ماه موهای شما را صاف و نرم نگه می‌دارد. درصورتی‌که می‌خواهید از داشتن موهایی نرم و صاف برخوردار شوید، می‌توانید از این روش استفاده نمایید.

3. کراتین ژاپنی
یکی‌دیگر از روش‌های کراتین مو، کراتین ژاپنی نام دارد که قابل استفاده برای تمامی موها است. کراتین مو ژاپنی خواص زیادی برای موها دارد و چنانچه به صورت اصولی انجام شود تا یک سال هم ماندگاری دارد.

کراتین مو

4. کراتین اکسپرس
کراتین اکسپرس نیز ماندگاری کمتری در مقایسه با روش‌های دیگر کراتین مو دارد. این روش برای افرادی مناسب است که موهای آن‌ها در برابر رطوبت آسیب‌پذیر می‌باشد.

5. کراتین احیاکننده
هدف اصلی این روش کراتینه کردن مو، احیا و تقویت دوباره موهای آسیب‌دیده است. اگر موهای شما دچار شکنندگی شده و یا ساقه موهایتان در اثر استفاده بیش از حد از وسایل حالت‌دهنده نازک شده است، کراتین احیا‌کننده بهترین گزینه برای درمان موهای شما خواهد بود. البته این روش برای موهای مجعد نیز گزینه مناسبی به شمار می‌رود و وزی موها را تا حد زیادی از بین می‌برد.

سخن آخر

کراتینه کردن مو یکی از روش‌های عالی برای صافی و ترمیم موهای آسیب‌دیده به شمار می‌رود و انواع مختلفی دارد. با استفاده از این روش می‌توانید از داشتن موهایی سالم، صاف، براق و نرم برخوردار شوید و در جمع‌ها بدرخشید. همچنین یادگیری کراتین مو می‌تواند به عنوان یک منبع درآمد عالی برای شما به حساب بیاید. ازاین‌رو می‌توانید با آموزش کراتین مو، در منزل و یا سالن‌های زیبایی مشغول به کار شوید.


تیم نویسندگان نازلیکس

نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس

ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزه‌های پرطرف‌دار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.

تاریخ انتشار: 22-03-1403


0%

57 نفر



دیدگاه کاربران

نظری ثبت نشده است.

ثبت دیدگاه