882

طرز تهیه پنینی مرغ ایتالیایی

مواد لازم:
پنیر خامه ای: نصف لیوان
نان تست سبوسدار: 8 تکه
فلفل هالو پینو: 1/3 لیوان
نمک فلفل: مقدار کافی
پاپریکا: مقدار کافی
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: مقدار کافی
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: نصف پیمانه
آرد سفید: نصف پیمانه
سینه مرغ: 2 عدد
پنیر گودا: 8 ورق


غذاهای فست فودی (ساندویچها و پیتزاها و ...) طرفداران زیادی در بین همه گروههای سنی و بخصوص کودکان و جوانان و حتی بزرگسالان دارند و این مساله به قدری مهم است که در طول هفته هر خانواده تقریبا هزینه زیادی را برای خوردن فست فودها متحمل می شود. فست فودها در انواع مختلف پیتزاها و ساندویچ ها و غذاهای خارجی و ... وجود دارند. در میان این تنوع غذاهای فست فودی ، ساندویچها طرفداران زیادی دارند و بسیار خوشمزه هستند. ساندویچهایی که در فست فودها اراده می شوند انواع مختلفی دارند مانند ساندویچ مرغ- ساندویچ خوراک سوسیس- ساندویچ گوشت- ساندویچ هات داگ و قارچ و ...پس با یادگیری طریقه درست کردن ساندویچها و فست فودهای مختلف در منزل و به صورت دستی و خانگی می توان بار هزینه خانوار را کاهش داد و همچنین غذاهای سالمتری را در منزل و به صورت خانگی تهیه کرد.در میان این همه انواع ساندویچها ی نام اشنا و شناخته شده در ایران ، پنینی مرغ که یک نوع ساندویچ ایتالیایی است ، شاید نام آن را زیاد نشنیده باشید و نخورده باشید ولی این غذا یک ساندویچ بسیار خوشمزه و لذیذ است و امروزه شهرت و معروفیت زیادی کسب کرده و در همه شهرهای جهان و در بین همه گروههای سنی حتی در ایران و کشور خودمان طرفداران زیادی پیدا کرده است.این غذا طرز تهیه راحتی دارد و گزینه بسیار مناسبی برای وعده غذایی شام می باشد. در اینجا طرز تهیه این ساندویچ ایتالیایی خوشمزه را که شامل سینه مرغ و پنیر خامه ای و پنیر پودا و ... است را برایتان می نویسیم.امیدوارم از تهیه این غذای خوشمزه و کم کالری لذت ببرید و ان را برای خانواده درست کنید.


مرحله اول تهیه پنینی مرغ:
در مرحله اول و برا ی شروع 2 عدد سینه مرغ را با آب می شوریم و هر کدام را با چاقو به دو قسمت تقسیم می کنیم واستخوان آن را جدا می کنیم و سپس سینه مرغ را با کمی نمک و فلفل و پاپریکا و روغن زیتون از هر دو طرف و زیر و رو مزه دار می کنیم . سپس لای نایلون قرار می دهیم و با بیفتک کوب می کوبیم تا نازک و کم قطر و پهن شود.

 

مرحله دوم تهیه پنینی مرغ:
سپس در این مرحله داخل سه ظرف مختلف آرد سفید و تخم مرغ هم زده و پودر سوخاری می ریزیم و سینه مرغ کوبیده شده را ابتدا در آرد می غلتانیم و به ارد اغشته می کنیم و سپس آن را در تخم مرغ فرو می بریم و در آخر سینه مرغ را در آرد سوخاری می غلتانیم . سپس در داخل یک تابه کمی روغن مایع می ریزیم و تابه را روی شعله گاز می گذاریم و زیر گاز را روشن می کنیم و سپس سینه مرغ کوبیده شده را در روغن داغ تفت می دهیم و آن را سرخ می کنیم.
 

مرحله سوم تهیه پنینی مرغ:
سپس در این مرحله داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاربم و وقتی روغن داغ شد ، پنیر خامه ای و فلفل را در تابه تفت می دهیم تا مخلوط شوند و سس درست می کنیم.


مرحله چهارم تهیه پنینی مرغ:
سپس در این مرحله برای هر سینه مرغ دو عدد پنیر گودا را بر می داریم و آنها را دور سینه مرغ ها قرار می دهیم. این کار را برای همه مرغها تکرار می کنیم.

 

مرحله پنجم تهیه پنینی مرغ:
سپس در این مرحله در یک ظرف مسطح یک عدد نان تست سبوسدار( در صورت عدم دسترسی به ان تست از نان باگت نیز می توان استفاده کرد) را قرار می دهیم و روی نان را از سس تهیه کرده در مراحل قبل می مالیم و سپس سینه مرغ پنیر دار را روی سس قرار می دهیم و سپس نان دوم را روی مرغ قرار می دهیم. این کار را برای 6 نان باقی مانده و با بقیه مرغها نیز انجام می دهیم.  ساندویچها را با ساندویچ ساز پرس می کنیم.


مرحله ششم تهیه پنینی مرغ:
سپس در این مرحله وقتی ساندویچها آماده شد و همه آنها پرس شدند آن را در یک ظرف مناسب می ریزیم و با سس خردل و سس سیر و جعفری و پیاز برای وعده شام آن را میل می کنیم. نوش جان.