طرز تهیه نان مینی پیتزا
مواد لازم:
خمیر مایه: دو قاشق غذاخوری
شکر: دو قاشق غذاخوری
شیرخشک: ربع لیوان
اب ولرم: دو لیوان
روغن: نصف لیوان
آرد: 5 لیوان
نمک: نصف قاشق مرباخوری
مرحله اول تهیه نان مینی پیتزا:
در مرحله اول باید خمیر این نان هایه کوچک را تهیه کنیم به این صورت که ابتدا کار یک کاسه تهیه کنید. سپس شکر، آرد، شیر خشک، مایه خمیر فوری و اب ولرم را در کاسه میریزیم و یک همزن برقی تهیه کرده سپس مواد را با همزن مخلوط میکنیم تا کاملا ترکیب شود. حالا تقریبا یه مایه ابکی داریم.باید خمیر ابکی که در کاسه است را به مدت بیست دقیقه در گوشه ای قرار دهید تا خمیر به اصطلاح عمل بیاید.
مرحله دوم تهیه نان مینی پیتزا:
بعد از اینکه خمیر ما به عمل آمد. روغن را به آن اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن روغن نوبت اضافه کردن آرد است.برای تهیه این خمیر به پنج لیوان آرد نیاز داریم در ابتدا دو لیوان آب را به خمیر اضافه کنید و آن را با دست یا با یک قاشق هم بزنید. سپس سه لیوان لیوان آرد دیگر را به همراه نمک به آن اضافه می کنیم و همه مواد را به خوبی ورز می دهیم تا خمیری یکدست و لطیف به وجود بیاید. حالا خمیرمان را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.اگه در هنگام ورز دادن خمیر به دستتان میچسبد به ان مقداری آرد اضافه کنید تا از حالت چسبندگی بیرون بیاید.
مرحله سوم تهیه نان مینی پیتزا:
در این مرحله باید خمیر را در رویه یک سطح صاف پهن کنید و با یک وردنه رویه خمیر را چند بار بمالید تا کاملا یکدست شود. خمیر پیتزا را به هر اندازه ای که دوست دارید و هر ضخامتی که سلیقه تان است پهن کرده و با قالب هایه دایره ای شکل برش میدهیم.اگر قالب دایره ای نداشتید میتوانید از نعلبکی یا قسمت سر لیوان استفاده کنید. شما حتی میتوانید نان هایه بزرگتری برش دهید مثلا میتوانید نان پیتزا به اندازه بشقاب درست کنید. انتخاب اندازه نان بستگی به سلیقه خودتان دارد.
مرحله چهارم تهیه نان مینی پیتزا:
بعد از اینکه خمیر ها را برش دادیم. یک چنگال تهیه کنید و با استفاده از چنگال رویه سطح خمیر ضربه بزنید. حالا سینی فر را خارج کنید و خمیر ها را رویه سینی فر بگذارید.قبل از اینکه خمیر ها را رویه سینی فر بگذارید با یک قلمو یا فرچه سطح سینی را به روغن آغشته کنید و بعد خمیر هارا رویه ان بگذارید. سینی را در فر که از قبل روشن کرده بودیم و ان را در دمایه 180 درجه سانتی گراد تنظیم کرده بودیم، قرار میدهیم. سه الی چهار دقیقه زمان نیاز است تا خمیر کاملا پخته شود. سپس حدود دو دقیقه هم باید شعله بالایه فر را روشن کنید تا سطح رویه خمیر بپزد. در هنگام پخت خمیر در فر،نباید نان پیتزا طلایی شود.
مرحله پنجم تهیه نان مینی پیتزا:
بعد از گذشت پانزده دقیقه حالا خمیر ما حاضر شده است آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. نان پیتزا ما حاضر شده است امیدوارم از تهیه این غذا لذت برده باشید. اگر تعداد نانهایی که درست کردید زیاد بود میتوانید دور آن را سلفون بکشید و سپس آن را در ظرف درب دار داخل فریزر بگذارید، هر وقت که دوست داشتید و هوس پیتزا کردید، آن را بیرون بیاورید و پیتزای خوشمزه ای با آن درست کنید.