5266

طرز تهیه نان بیگل

مواد لازم:
تخم مرغ: یک عدد
آرد: ۲ پیمانه
آب: 2 پیمانه
بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
کنجد: یک قاشق
نمک: یک قاشق چایخوری


مرحله اول تهیه نان بیگل:
ابتدا پکینگ پودر را در آب حل کنید.نمک و تخم مرغ را به آب اضافه کنید.آرد را هم به این مایه اضافه کنید.مقداری هم بزنید تا مواد با هم قاطی شوند.سپس با دست خمیر را مالش میدهیم تا نرم و لطیف شود و به دست نچسبد.بگذارید خمیر در جایی گرم ور بیاید و جا بیفتد.

 

مرحله دوم تهیه نان بیگل:
وقتی که خمیر شما ور آمد مقداری آرد روی تخته بپاشید سپس چانه بگیرید.در حالت کلی همان خمیری است که زنان روستا برای پخت نان استفاده میکنند اما با شکل خاصی تهیه میشه و اسمش میشه نان بیگل.حالا چونه ها را پهن کنید با وردنه صاف کنید سپس با قالب یا به صورت دایره ی برش بزنید.وسط دایره ها را سوراخ کنید.

 

مرحله سوم تهیه نان بیگل:
حالا روی نان ها را با برس مقداری آب و نمک میمالیم و سپس روی آنها کنجد بزنید.در سینی قرار داده و در فر قرار دهید و بگذارید تا بپزد.نوش جان.