3769

طرز تهیه کباب ترکی گوشت

مواد لازم:
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
پیاز: 2 عدد
نمک فلفل: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
گوجه فرنگی: 2 عدد
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن: مقدار کافی
پودر سیر: مقدار کافی
قارچ: 300 گرم
فلفل دلمه ای سبز: یک عدد
فلفل دلمه زرد: یک عدد
فلفل دلمه نارنجی: یک عدد
فلفل دلمه قرمز: یک عدد
گوشت گوساله: 400 گرم راسته


یکی از غذاهای خوشمزه ومعروف و پرطرفدار ترکی ، کباب ترکی است که با گوشت مرغ و گوشت گوساله و یا ترکیب این دو به راحتی قابل تهیه است. این غذا در ترکیه به نام دونر کباب شناخته می شود و به شکل کباب گردان با گوشت مرغ و یا گوشت گوساله است که دور آتش می چرخد و هر دفعه با چاقو تکه هایی از ان را می برند و در دیس دارای پیاز و سیر و گوجه فرنگی و فلفل دلمه می ریزند.
این غذا ی خوشمزه امروزه در کل جهان بسیار پرطرفدار است و تقریبا در کل دنیا خورده می شود.
در این مطلب طرز تهیه کباب ترکی گوشت را که شامل گوشت راسته گوساله و سیر و فلفل دلمه و ادویه و پیاز و گوجه فرنگی و روغن مایع و قارچ است را برایتان می نویسم و امیدوارم این غذای ترکی را در منزل تهیه کرده و ان را برای وعده غذایی شام میل کنید.


مرحله اول تهیه کباب ترکی گوشت :
ابتدا و برای شروع تهیه کباب ترکی ، گوشت نیمه منجمد راسته گوساله را با چاقو برشهای پهن و نازک می زنیم.سپس در مرحله بعد گوشت را مزه دار می کنیم(در صورتی که گوشت حالت نیمه منجمدداشته باشد به راحتی می توان آن را به صورت باریک و نازک برش داد).


مرحله دوم تهیه کباب ترکی گوشت :
سپس یک عدد پیاز را شسته و پوست کنده و آن را خلالی خرد می کنیم و داخل یک ظرف می ریزیم و گوشت راسته گوساله خرد شده در مرحله قبل را نیز داخل ظرف می ریزیم.سپس 2 حبه سیر را پوست کنده و با سیر خرد کن له کرده و به طرف گوشت همراه با نمک و فلفل و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون می ریزیم و آنها را با گوشت قاطی می کنیم و زیر و رو می کنیم .سپس روی ظرف را حاوی گوشت را سلفون کشیده و گوشت را برای 4 ساعت در داخل یخچال می گذاریم تا گوشت مزه دار شود.


مرحله سوم تهیه کباب ترکی گوشت :
بعد از 4 ساعت استراحت گوشت راسته گوساله برش خورده ، یک تابه چدنی را روی گاز می گذاریم و زیر ان را روشن می کنیم و کمی روغن داخل تابه می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن ،گوشت برش خرده را مرحله به مرحله و کم کم با حرارت داغ سرخ می کنیم تا هم پخته شود و هم کبابی شود( توجه شود از روغن خیلی کم استفاده شود تا گوشت اب نیندازد).سپس گوشت سرخ شده را کنار می گذاریم.


مرحله چهارم تهیه کباب ترکی گوشت :
در ادامه قارچها را می شوریم و انها را با چاقو به شکل ورقه ای خرد می کنیم و گوشت را در تابه با کمی روغن همراه با 2 قاشق غذاخوری ابلیمو و نمک تفت می دهیم.

 

مرحله پنجم تهیه کباب ترکی گوشت :
سپس یک عدد پیاز دیگر را شسته و ان را پوست کنده و خلالی خرد می کنیم و داخل یک تابه روغن مایع ریخته و پیاز را تفت می دهیم تا سبک و نرم شود.


مرحله ششم تهیه کباب ترکی گوشت :
بعد 2 عددگوجه فرنگی و4 عدد فلفل دلمه رنگی را شسته و با چاقو انها را ریز خرد می کنیم و به تابه پیاز اضافه می کنیم و با ان تفت می دهیم تا نرم و نیم پز شوند.سپس به انها نمک و فلفل و اویشن و پودر سیر اضافه می کنیم تا مواد ما مزه دار شوند.

 

مرحله هفتم تهیه کباب ترکی گوشت :
بعددر ادامه قارچ تفت خرده در مراحل قبل را همراه با گوشت راسته گوساله سرخ شده به مواد مرحله قبل (مخلوط پیاز و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ) اضافه می کنیم و با انها مخلوط می کنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوندو مزه دار شوند.
اکنون مواد داخل نان کباب ترکی گوشت ما آماده است و باید داخل نان ریخته شود.

 

مرحله هشتم تهیه کباب ترکی گوشت :
وقتی مواد کباب ترکی درست شد آن را لای نان پاپیتا و یا نان باگت می ریزیم و داخل ساندویچ را در صورت تمایل خیار شور و جعفری خرد شده می ریزیم و این ساندویچ خوشمزه را برای وعده غذایی شام همراه با سبزی خوردن و سس قرمز و سس سیر و ... میل می کنیم و یا به صورت پرسی این غذا را با نان دلخواه میل می کنیم .نوش جان