طرز تهیه فلفل دلمه پنیری
مواد لازم:
فلفل دلمه: 3 عدد
قارچ: 500 گرم
گوجه فرنگی: 3 عدد
سویا: نصف لیوان
پیازچه: 5 عدد
ذرت: نصف لیوان
سس کچاپ: 2 قاشق چایخوری
رب گوجه: یک قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
پنیر پراتو: 6 ورق
آب: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
آب لیموترش: دو قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
آویشن: یک پیمانه
نخود: نصف لیوان
مرحله ی اول تهیه ی فلفل دلمه ی پنیری:
برای تهیه مواد داخل دلمه اول پیازچه و گوجه فرنگی و قارچ را خیلی ریز خرد می کنیم.
سویا را در آب خیس می کنیم و کمی آب لیموترش به آن می زنیم. چند دقیقه تا یک ساعت که بماند سویا نرم خواهد شد.
مرحله ی دوم تهیه ی فلفل دلمه ی پنیری:
در ماهیتابه کمی روغن می ریزیم و روی گاز آن را داغ می کنیم. سویا را بعد از اینکه آبکش کردیم و آبش کاملا گرفته شد، داخل ماهیتابه می ریزیم و تفت می دهیم. قارچ و پیازچه ی خرد شده را هم اضافه می کنیم. کمی که سرخ شد بقیه مواد یعنی گوجه فرنگی، نخود و ذرت که قبلا خیس کرده و آبکش کرده ایم؛ آویشن، سس کچاپ، رب گوجه، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم تا آبشان بخار شود. این مواد، قسمت میانی دلمه را تشکیل خواهند داد برای همین نباید آبکی باشد.
مرحله ی سوم تهیه ی فلفل دلمه ی پنیری:
فلفل دلمه ها را نصف می کنیم و داخل آن را خارج می کنیم. حالا یک ورق پنیر پراتو را داخل آن می گذاریم و از موادی که قبلا آماده کرده ایم داخل دلمه می ریزیم و باز روی مواد پنیر می گذاریم.
مرحله چهارم تهیه فلفل دلمه پنیری:
فر را از قبل با دمای 150 درجه گرم می کنیم و دلمه را در ظرفی که چرب کرده ایم قرار می دهیم.
سینی را در فر می گذاریم تا روی پنیر کاملا برشته و طلایی شود.
کمتر از ده دقیقه تا یک ربع بعد غذا آماده خواهد شد.