3523

طرز تهیه فلافل هویج با سس کنجد

مواد لازم:
سیر: 3 حبه
جعفری خرد شده: 2 دسته
پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
نخود: 500 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
هویج: یک عدد
لیمو ترش: 2 قاشق غذا خوری
ماست: 150 گرم
سس کنجد: 2 قاشق چای خوری
پیاز: 2 عدد
نعنا: یک مشت
ادویه: به میزان لازم


کاسه ای را آماده کنید، از مخلوط فلافل به میزان یک قاشق در آن بریزید سپس مواد رنده شده را به آن اضافه کنید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مخلوط را خوب هم بزنید تا یک دست شود. از مخلوط به دست آمده، 12 تا گلوله درست کنید. برای سرخ کردن از ماهیتابه نچسب استفاده کنید، مقداری روغن درون آن بریزید و روی گاز بگذارید سپس گلوله های فلافل را درون آن بیندازید حدود 3 دقیقه زمان می برد تا هر طرف فلافل سرخ و طلایی شود. هرگز روغن زیاد نریزید چون باعث وا رفتن فلافل ها می شود.
برای تهیه سس مخصوص، آب لیمو ها را بگیرید و به میزان یک قاشق سوپخوری، به ماست و سس کنجد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. اگر غلظت آن بالا بود مقداری آب روی آن بریزید. با نمک و فلفل سس را مزه دار کنید.
برای تهیه سالاد، پیاز را نازک ببرید، برگ های نعنا را از ساقه ببرید و به آن اضافه کنید. باقی مانده آبلیمویی که گرفتید را به همراه نمک و فلفل در سالاد بریزید.
حالا فلافل را در نان باگت گذاشته و با سس مخصوص و سالاد پیاز نوش جان کنید.