3508

طرز تهیه فلافل با سس مخصوص

مواد لازم:
نخود: یک لیوان
سیب زمینی: یک عدد
پیاز: 2 عدد
سیر: دو حبه
گوجه فرنگی: یک عدد
سس کچاپ: یک قاشق غذا خوری
زردچوبه: به مقدار لازم
پودر تخم گشنیز: نصف قاشق غذا خوری
پودر زیره: نصف قاشق مربا خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل قرمز: فلفبه مقدار لازم
آرد سوخاری: 3 قاشق غذا خوری
سس مایونز: 2 قاشق غذا خوری
کلم برگ سفید: به مقدار لازم
خیارشور: یک عدد بزرگ
سس خردل: یک قاشق غذا خوری
پودرآویشن: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آب لیموی تازه: سه قاشق غذا خوری


مرحله اول تهیه فلافل با سس مخصوص:
ابتدا نخود رو به مدت 2 شبانه روز خیس می کنیم تا حسابی نرم بشه و همین طور نفخ نخود ها گرفته بشه. در این مدت روزی دو بار آب نخود ها رو عوض می کنیم. حالا نخود ها رو که خیس خورد رو با سیب زمینی و پیاز و سیر دو بار چرخ می کنیم تا خوب له بشه.( آب پیاز رو نمی گیریم.) به مواد اضافش می کنیم. فلفل قرمز و نمک و زرد چوبه و پودر تخم گشنیز و پودر زیره و آرد سوخاری و سس کچاپ رو اضافه می کنیم. یه د ونه گوجه فرنگی رو رنده می کنیم و بهش اضافه می کنیم. همه مواد رو خوبه با هم ترکیب می کنیم.


مرحله دوم تهیه فلافل با سس مخصوص:
روغن رو به مقداری که فلافل ها بتونن توش شناور بمونن توی ظرف مناسب می ریزیم و می ذاریم روی حرارت متوسط رو به کم تا داغ بشه. روغن که داغ شد حالا فلافل رو با فلافل زن قالب می زنیم و داخل روغن میندازیم. خوب که سرخ شد از روغن درش میاریم و میذاریم روغن اضافه با دستمال گرفته بشه.


مرحله سوم تهیه فلافل با سس مخصوص:
برای سس فلافل ابتدا سس مایونز رو با سس خردل و پودر سیر ترکیب می کنیم. نمک و فلفل و آب لیمو ترش تازه و آویشن رو بهش اضافه می کنیم. خیار شور رو رنده می کنیم با رنده ریز و کلم برگ هم رنده می کنیم به اندازه نصف استکان. همه رو ترکیب می کنیم و به عنوان سس به فلافل ها اضافه می کنیم.