طرز تهیه ساندویچ های گیاهی
مواد لازم:
روغن: یک قاشق غذاخوری
پودر سیر: 2 قاشق چایخوری
پودر زیره: 2 قاشق چایخوری
پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
پونه: یک قاشق چایخوری
کدو: یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
قارچ: 5 عدد
پیاز قرمز: یک عدد
لیمو: یک عدد آب گرفته شده
سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
آووکادو: 1/2 از یک عدد
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
مرحله اول تهیه بهترین دستور پخت ساندویچهای گیاهی:
دستور اول 2 عدد ساندویچ پرویی (سانگوچه) 1 قاشق غذاخوری روغن +2 قاشق چایخوری پودر سیر + 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده + 2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا + 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک + 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه + 1/2 قاشق چایخوری نمک + 1 عدد کدو سبز حلقه شده +1 عدد فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و به صورت نوار برش داده شده است + 5 عدد قارچ اسلایس شده + فر را با دمای 400 درجه فارنهایت / 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس روغن، ادویه ها و نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.کدو سبز، فلفل و قارچ را اضافه و روی آن را بپوشانید. سبزیجات را در یک لایه یکنواخت روی سینی فر پهن کنید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید.
مرحله دوم تهیه بهترین دستور پخت ساندویچهای گیاهی:
برای پیاز قرمز سریع ترشی + 1 عددپیاز قرمز نازک ورقه شده + آب 1 لیموترش + 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید +در همین حین پیازهای ترشی (اختیاری) را درست کنید. پیاز قرمز نازک ورقه شده را بشویید و آبکش کنید. آب لیموترش و سرکه را به یک کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. به مدت 10 دقیقه بگذارید تا کاملامزه دارشود. برای سرو، رول های نان را برش داده و با برش های 1/2 آووکادو ورقه شده، پیاز ترشی، سبزیجات تفت داده شده و روی آن را با جعفری تزیین کنید.
مرحله سوم تهیه بهترین دستور پخت ساندویچهای گیاهی:
دستور دوم ساندویچ سبزیجات رنگین کمان یک راه سرگرم کننده برای خوردن یک رنگین کمان از سبزیجات خوب در این ساندویچ خوشمزه با حمص خامه ای است! درست کردن آن آسان است و می توانید آن را با سبزیجات مورد علاقه خود سفارشی کنید. 2 تکه نان (در صورت نیاز بدون گلوتن) + 2 قاشق غذاخوری هوموس + 1 عدد گوجه فرنگی ورقه شده + 2 تربچه نازک ورقه شده + 1/2 از یک هویج رنده شده + 1/4 فلفل دلمه ای زرد دانه شده و خلال شده + 1/2 فنجان کاهو+ 1/4 فنجان کلم قرمز خرد شده + نمک و فلفل به میزان لازم نیاز دارید.
مرحله چهارم تهیه بهترین دستور پخت ساندویچهای گیاهی:
دو برش نان را توی تابه یا در تستر یا فر کمی گرم و تست کنید و بعد هوموس را روی سطح نانها پخش کنید. بعد به ترتیب از سبزیجات خورد شده و یا سبزیجات دلخواه به صورت لایه لایه به قسمت پایینی نان اضافه کنید، نمک و فلفل بپاشید و تکه بالایی نان را اضافه کنید و سرو کنید. شما از تمام سبزیجاتی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید مانند گوجه فرنگی .کاهو.آووکادو.پیازها.فلفل.خیار شوریا خیارسبز . زیتون.انواع جوانه ها و اگرچه یک ساندویچ گیاهی از سبزیجات مختلف تهیه شده است، اما به دلیل میزان پردازش مواد تشکیل دهنده می تواند ناسالم باشد . علاوه بر این، برخی از همبرگرهای گیاهی سرشار از مقادیر اضافی سدیم هستند که می تواند برای قلب و کلیه شما مشکل ایجاد کند.