طرز تهیه ساندویچ میت بال
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
تخم مرغ: یک عدد
سیر: 2 حبه
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
نمک فلفل: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
گوجه فرنگی: 300 گرم
ریحان خرد شده: یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
هویچ: 2 عدد
پیاز: 2 عدد
بدون شک یکی از خوشمزه ترین غذاها و راحت ترین و سریع ترین آنها بخصوص برای وعده غذایی شام ساندویچها هستند که در طعمها و با مواد مختلفی درست می شوند و در بین همه گروههای سنی پر طرفدار هستند.
برخی از انواع ساندویچها مثل ساندویچ سوسیس و کالباس و هات داگ و همبرگر اماده و کارخانه ای و ... به علت ترکیبات ناسالم و مواد افزودنی و سرطان زا برای سلامتی با وجود خوشمزگی زیاد توصیه نمی شوند اما برخی دیگر مانند ساندویچ مرغ و گوشت و ترکیبات آنها و ... از نظر تغذیه ای سالم بوده و خوردن انها نیز مفید است.
در میان این تنوع ساندویچها یکی از انواع خوشمزه انها ساندویچ میت بال است که طرز تهیه راحتی داشته و در زمانی اندک به راحتی قابل تهیه است و برای وعده غذایی شام پیشنهاد می شود.
در این مطلب طرز تهیه ساندویچ میت بال را که شامل گوشت چرخ کرده و پیاز و سیر و ادویه و گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و تخم مرغ و آرد سوخاری و روغن مایع و ریحان خرد شده و پودر سیر است را برایتان می نویسم و امیدوارم در منزل تهیه کرده و از خوردنش لذت ببرید.
مرحله اول تهیه ساندویچ میت بال:
ابتدا و برای شروع یک عدد پیاز را شسته و پوست کنده و به صورت ریز رنده می کنیم و پیاز رنده شده را بدون آب و با گرفتن کامل آب پیاز داخل یک ظرف می ریزیم.
مرحله دوم تهیه ساندویچ میت بال :
سپس 400 گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم . سپس نمک و فلفل را به مقدار کافی و یک قاشق غذاخوری پودر سیر و یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری را به مواد برای مزه دار شدن اضافه می کنیم و با آنها ورز می دهیم.
سپس برای اینکه خمیر میت بال چسبندگی کافی را داشته باشد به آن یک عدد تخم مرغ اضافه می کنیم و آن را ورز می دهیم تا با گوشت قاطی شود. اکنون مایه میت بال آماده است و فقط روی آن را پوشانیده و یک ساعت در محیط یخچال استراحت می دهیم.
مرحله سوم تهیه ساندویچ میت بال :
سپس بعد از استراحت گوشت را از یخچال بیرون می آوریم و به 10 قسمت تقسیم می کنیم و سپس با دست گوشتها را به شکل گرد و توپی در میآوریم.
مرحله چهارم تهیه ساندویچ میت بال :
سپس برای تهیه سس غذا 300 گرم گوجه فرنگی را شسته و با چاقو و یا پوست کن پوست کنده و رنده می کنیم و داخل یک ظرف می ریزیم.
مرحله پنجم تهیه ساندویچ میت بال :
سپس نصف دیگر پیاز را با چاقو ریز خرد می کنیم . داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد پیازها را همراه با 2 حبه سیر خرد شده در روغن تا حد سبک شدن و نرم و طلایی شدن ،تفت می دهیم.
مرحله ششم تهیه ساندویچ میت بال :
سپس گوجه فرنگی رنده شده را همراه با نمک و فلفل و ریحان خرد شده و رب گوجه فرنگی به تابه پیاز و سیر اضافه می کنیم و درب تابه را می بندیم و 10 دقیقه منتظر می شویم تا مواد سس ما بجوشد و غلیظ شود. اکنون سس ما آماده است.
مرحله هفتم تهیه ساندویچ میت بال :
سپس در یک تابه دیگر روغن مایع می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن ، میت بالها را در روغن سرخ می کنیم تا بپزدو آماده شود.
مرحله هشتم تهیه ساندویچ میت بال :
سپس سس تهیه شده در مرحله ششم را روی میت بالها و داخل تابه می ریزیم و درب تابه را می بندیم تا سس مخصوص ما به خورد گوشت برود و آن را خوشمزه بکند.اکنون غذای ما اماده است.
مرحله نهم تهیه ساندویچ میت بال :
سپس یک نان باگت را برداشته و کمی از میت بالها را درون نان باگت می چینیم و در صورت تمایل بعنوان چاشنی و برای خوشمزه تر شدن از هویچ خلالی پخته و پیاز خلالی برش خورده و جعفری خرد شده و ... استفاده می کنیم و این ساندویچ سالم و خوشمزه را برای وعده غذایی شام همراه با دوغ و ...میل می کنیم . نوش جان