طرز تهیه ساندویچ مرغ فوری
مواد لازم:
ذرت پخته شده: به مقدار لازم
فیله مرغ: 2 عدد
قارچ: 4 عدد
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
نان لواش: 4 عدد
فلفل دلمه ای: 2 عدد
سبزی شوید: به مقدار لازم
مرحله اول تهیه ساندویچ مرغ فوری:
ابتدا در مرحله اول مقداری ذرت را داخل قابلمه ای از آب می ریزیم و روی اجاق گاز قرار می دهیم تا با حرارت ملایم پخته و نرم شودابتدا در مرحله اول مقداری ذرت را داخل قابلمه ای از آب می ریزیم و روی اجاق گاز قرار می دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.بعد تعداد چهار عدد قارچ را به صورت ورقه ای ریز ریز می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم تهیه ساندویچ مرغ فوری:
سپس در این مرحله در یک تابه کوچک دو عدد فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز ریز می کنیم و کنار می گذاریم و زمانی که فیله های مرغ کاملا پخته شده و نرم شدن آن ها را با چنگال ریش ریش می کنیم و وقتی به طور کامل ریش ریش کردیم داخل تابه اضافه می کنیم و در ادامه قارچ هایی را که ورقه ورقه کردیم را هم به داخل تابه مرغ و فلفل دلمه ای اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا مخلوط شود.
مرحله سوم تهیه ساندویچ مرغ فوری:
در این مرحله زمانی که ذرت ها کاملا پخته و نرم شدن آن ها را به داخل تابه مرغ و فلفل دلمه و قارچ اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس مقداری سبزی شوید خرد شده را هم برای خوشمزه شدن ساندویچ به ان اضافه می کنیم و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود .
حالا نوبت پیچیدن مواد در نان لواش می باشد که ابتدا نان لواش را به صورت مربع مربع برش می زنیم و سپس موادی که در تابه درست کرده بودیم را داخل نان لواش می ریزیم و می توانیم به صورت قیفی شکل نان را در بیاوریم و بعد پنیر پیتزا را روی نان می زنیم و نان های آماده شده را داخل فر می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت 20 دقیقه بماند و بعد اماده است . نوش جان.