2606

طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری

مواد لازم:
سینه مرغ: یک عدد
هویج: یک عدد
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه ای: نصف يك عدد
قارچ: 8 عدد
ادویه کاری: یک قاشق چايخوري
زردچوبه: یک قاشق چايخوري
فلفل قرمز: نصف قاشق چايخوري
نمک: به مقدار لازم
سس مایونز: 2 قاشق غذاخوري
سس خردل: یک قاشق غذاخوري
سس گوجه: یک قاشق غذاخوري
آبلیمو: یک قاشق مرباخوري
فلفل سیاه: نصف قاشق چايخوري
پودر پاپریکا: نصف قاشق چايخوري
پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
خیارشور: به مقدار لازم
نان باگت: 4 عدد


مرحله اول تهيه ساندويچ مرغ پنيري:
اول سينه مرغ را به تكه هاي كوچك خرد كنيد. (براي مزه داركردن مرغ ها مي توانيد از چند ساعت قبل آن ها را در پياز خردشده ، مقداري آبليمو و زعفران آبكرده و نمك و ماست بخوابانيد.) مرغ ها را در كمي روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند و آب آن ها كشيده شود.


مرحله دوم تهيه ساندويچ مرغ پنيري:
حال قارچ و فلفل دلمه اي و پياز را خرد كرده و هويج را رنده كنيد. سپس آنها را به تكه هاي مرغ اضافه كنيد و با هم تفت دهيد تا نرم شوند. سپس ادويه و زردچوبه و نمك را اضافه نماييد. و كمي تفت دهيد تا بوي ادويه ها درآيد و سپس شعله را خاموش كنيد.


مرحله سوم تهيه ساندويچ مرغ پنيري:
براي تهيه سس مخصوص اين ساندويچ، 2 قاشق غذاخوري پر سس مايونز و يك قاشق غذاخوري سس خردل و سس گوجه و يك قاشق مرباخوري آبليمو، نصف قاشق چايخوري فلفل سياه، پودر پاپريكا و مقداري نمك را با هم تركيب مي كنيم و روي دو طرف نان ها رومال مي كنيم.


مرحله چهارم تهيه ساندويچ مرغ پنيري:
از تركيب مرغ بين نان ها قرار مي دهيم و خيارشور مي گذاريم. و در ظرف پيركسي كنار هم مي چينيم و در آخر روي آن را با پنير پيتزا پر مي كنيم. روي ظرف را با فويل مي پوشانيم تا نان ها خشك نشوند.

 

مرحله پنجم تهيه ساندويچ مرغ پنيري :
ظرف را به مدت 15 دقيقه در فر با دماي 180 درجه قرار مي دهيم و در آخر 5 دقيقه نيز گريل را روشن مي كنيم.