2602

طرز تهیه ساندویچ ماهی قزل آلا با پنیر

مواد لازم:
نان باگت: 12 عدد
پنیر سفید: 180 گرم
پنیر خامه ای: 4 قاشق سوپخوری
جعفری: یک قاشق سوپخوری
پیازچه: 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
فیله ماهی: 250 گرم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم


نان‌های باگت را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس مقداری از خمیر داخل آن را خالی کنید. با استفاده از چنگال مقداری پنیر سفید نرم و تازه را با پنیر خامه‌ای در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید و سپس جعفری ریز شده ، پیازچه خرد شده، روغن زیتون و به میزان لازم نمک و فلفل را به مخلوط تهیه شده اضافه کنید. همه مواد را به خوبی هم بزنید به طوری که مخلوطی یکدست حاصل شود. داخل نان‌های باگت را که خالی کرده بودید با مخلوطی از پنیر پر کنید و سپس روی هر یک از آن‌ها یک ورقه فیله ماهی سرخ شده قرار دهید و به وسیله تکه دیگر نان باگت مواد را بپوشانید. ساندویچ خوشمزه فیله ماهی آماده است آن را فورا میل کنید تا سرد نشده است.