2583

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

مواد لازم:
تن ماهی: یک قوطی
جعفری خرد شده: نصف لیوان
نمک و فلفل: لازم
روغن زیتون: لازم
سس مایونز: یک قاشق
کلم بنفش: نصف استکان
پیاز بنفش: یک عدد
نان تست: 4 عدد
پنیر چدار: لازم
قلم: 4 حبه
خیارشور: 3 عدد خرد شده
ساقه: در صورت تمایل
سیر: چهار حبه


مرحله ی اول تهیه ی ساندویچ تن ماهی:
ابتدا یک عدد پیاز بنفش را درشت بصورت خلالی خرد میکنیم. در تابه کمی روغن زیتون می ریزیم و پیازها را با شعله ی کم به مدت سه چهار دقیقه آرام تفت می دهیم نیازی به طلایی شدن نیست فقط می خواهیم کمی نرم شود.


مرحله ی دوم تهیه ی ساندویچ تن ماهی:
چهار حبه سیر را پوست بکنید و خوب له کنید می توانید رنده ی ریز کنید. سه عدد خیار شور را نگینی خرد کنید.


مرحله ی سوم تهیه ی ساندویچ تن ماهی:
چهار ساقه جعفری را خوب بشویید و بسیار ریز خرد کنید.
یک ظرف گود بردارید و یک قوطی تن ماهی که بهتر است قبل از شروع آشپزی آن را بیست دقیقه جوشانده باشید، در ظرف بریزید بعد پیاز سرخ شده و سیر له شده و خیار شور نگینی خرد شده را هم به آن اضافه کنید حالا یک قاشق غذا خوری سس مایونز داخلش بریزید و به اندازه ی دلخواه نمک و فلفل و کمی روغن زیتون بریزید جعفری خردشده را در مرحله ی آخر به آن بیفزایید و خوب هم بزنید در صورت تمایل می توانید از ساقه ی کرفس هم در ساندویچ بریزید مواد ساندویچ ما آماده شده است.



مرحله ی چهارم تهیه ی ساندویچ تن ماهی:
چند عدد نان تست گرد یا مربعی را روی سینی فر می گذاریم از قبل فر را گرم کنید و روی سینی فر یک را چرب کرده یک کاغذ روغنی روی آن پهن کنید. یک نان تست را که گذاشتیم روی آن را با کره چرب کنید بعد از موادمان با قاشق روی آن می ریزیم بعد چند تکه پنیر چدار روی آن می گذاریم و دوباره نان تست رویش گذاشته با کره چرب شود و از موادمان رویش می ریزیم و باز هم پنیر چدار روی آن می گذاریم تا جایی که مواد و نان تست تمام شود. آخرین لایه نان تست در بالا باشد بعد سینی در دمای 180درجه 15دقیقه در فر باشد.


ساندویچ تن ماهی آماده است

نوش جان