2577

طرز تهیه ساندویچ بادمجان

مواد لازم:
بادمجان: 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی: یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
نان ساندویچی: به تعداد و اندازه ی دلخواه
روغن: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار لازم
ساندویچ بادمجان



مرحله ی اول تهیه ی ساندویچ بادمجان:
آماده کردنِ مواد اولیه ی ساندویچ
- بادمجان ها را می شوییم، پوست می کَنیم، از درازای بادمجان ها، آن ها را به دوقسمت بُرِش می دهیم و در ظرف آب و نمکی که آماده کرده ایم برای حدود 10 دقیقه می گذاریم تا اگر بادمجان ها مزه ی تلخی داشتند، تلخیِ آنها گرفته شود. حواسمان باشد اگر بادمجان مان خیلی کوچک و بخصوص اگر باریک بود آن را نصف نکنیم و همانطور درسته بگذاریم چون اگر یک بادمجان باریک را دو نیم کرده، سرخ کنیم مثل چوب خشک سفت می شود و اصلاً خوشمزه نیست. راستی نمک در حد یک پیمانه هم کافی است، در آب زیاد نمک نریزیم تا بادمجان ها شور نشوند.- فلفل دلمه ای را شسته، به دو نیم می کنیم و بعد از گرفتن قسمت تخم دارِ وسطش، آن را به صورت خلالی شکل برش می دهیم.
- گوجه فرنگی را می شوییم و به شکلی که برای ساندویچ باید برش بدهیم، از درازا برش می دهیم. (می توانیم به صورت حلقه ای برش دهیم و بعد از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش کنیم.) فقط یک سمت نان ساندویچی ها را از درازا برش می زنیم به طوری که به قسمت دیگر نرسد و نان نصف نشود، خمیرهای داخل نان ساندویچی را بیرون می آوریم. (خمیرها را دور نریزیم، می توانیم این خمیرها را داخل سینی بگذاریم تا خشک شود، وقتی خشک شد آن را آسیاب کنیم و مثل پودر سوخاری در غذاهایی که لازم داریم استفاده کنیم.)

مرحله ی دوم تهیه ی ساندویچ بادمجان:
سرخ کردنِ بادمجان ها
بادمجان هایی که در آب نمک قرارداده بودیم را در آبکش ریخته، کمی آب سرد روی آن می گیریم و تکان می دهیم تا نمک زیادی ای که روی آن نشسته است شسته شود. بعد می گذاریم تا آبش برود. روغن را در ماهی تابه می ریزیم، شعله را روی مقدار متوسط تنظیم می کنیم، بادمجان ها را در روغن قرار می دهیم تا سرخ شود. مراقب باشیم که بادمجان ها خیلی زیاد سرخ نشوند؛ چراکه زیاد سرخ شدنِ آن مساوی است با سفت و خشک شدن و درنتیجه بدمزه شدن.
بادمجان ها را بعد از سرخ شدن با کفگیر از ماهی تابه بیرون می آوریم تا روغن زیاد به همراه بادمجان ها بیرون نیاید. می توانیم بادمجان ها را در یک آبکش فلزی قرار دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.


مرحله ی سوم تهیه ی ساندویچ بادمجان:
لقمه کردنِ بادمجان ها در نان ساندویچی
بادمجان ها را که روغن زیادیِ آن گرفته شده است در نان ساندویچی قرار می دهیم و دو طرف آن را با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای پُر می کنیم. مقدار گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای بستگی به خواست خودتان دارد و تعدادی که در مواد لازم گفته شده است فقط تخمینی است.