طرز تهیه ساندویچ اسفناج
مواد لازم:
اسفناج: 500 گرم
نمک و فلفل: مقدار لازم
پنیر پیتزا: 250 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: یک حبه
سس مایونز: دوقاشق غذاخوری
نان تست: 4 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
اسفناج را پس از شستشو درشت خورد کنید و با حرارت کم بمدت 20دقیقه بخار پز کنید.
پیاز نگینی را همراه با سیر کمی روغن تفت دهید و مقداری نمک وفلفل به آن اضافه کنید.
اسفناج ها را به آن اضافه کنیدو 5دقیقه دیگر تفت را ادامه دهید.
نان تست یا نان همبرگر را آماده کنید کمی پنیر داخل آن ها بریزید تا موادآماده شده برای داخل آن به دیواره نان بچسبد
حالا یک قاشق ازمواد تقت داده را داخل نان قرار دهیدو بصورت یکنواخت با پشت قاشق پهن کنید.
روی مواد را مجدد پنیر بریزید
فر را از قبل گرم کنید
نان های آماده شده را در سینی فر بچینید
و مدت 10دقیقه در حرارت 150 قرار دهیدتا پنیر ذوب شود
یا میتوانید این کار را در مایکروفر انجام دهید
درصورت داشتن رژیم غذایی جایگزین پنیر از دو عدد تخم مرغ استفاده کنید"تخم مرغ ها را با چنگال در ظرفی بزنید و به جای پنیر پیتزا از آن استفاده کنید"
و مراحل دیگر یکسان است
این ساندویچ بسیار لذیذ را برای کودکانی که علاقه ای به خوردن اسفناج ندارند پیشنهاد میکنم
از سس مایونز برای تزیین و سرو غذا استفاده کنید
[نوش جان]