2414

طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی

مواد لازم:
ران مرغ: 375 گرم
تخم مرغ: یک عدد
شکر: 1.2 قاشق چای خوری
نمک: دو قاشق چای خوری سرخالی
آرد نشاسته: 1.5 قاشق سوپ خوری
شیرخشک: 1.2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
پودر موسیر: یک قاشق چای خوری
پودر تخم مرغ: 1.5 قاشق چای خوری
پودر تخم رازیانه: 1.4 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل: 1.4 قاشق چای خوری
پودر تخم شنبلیله: 1.4 قاشق چای خوری
روغن مایع: دو قاشق سوپ خوری
پسته خرد شده: به مقدار لازم
قارچ خرد شده: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
هویج: به مقدار لازم
پودر اب و یخ: 60 میلی لیتر
پودر سیر: یک قاشق چای خوری
رول کالباس: به تعداد لازم


امروز با یک آموزش متفاوت و مفید در خدممتون هستم.
تهیه ژامبون مرغ در منزل (اینجوری خیالتون راحته که غذای سالمیه).


مرحله اول تهیه ژامبون مرغ خانگی:
ابتدا ران مرغ را استخوانهای آن را جدا میکنیم و گوشت آن را دو بار چرخ می کنیم، سپس آن را در پلاستیک فریزر قرار داده و به مدت یک ساعت در فریزر میذاریم تا یخ بزند.


مرحله دوم تهیه ژامبون مرغ خانگی:
مرغ یخ زده رو از فریزر در میاریم و داخل ظرفی قرار میدیم و روی اون نمک میریزیم و خوب ورز میدیم و نصفی از مخلوط آب و یخ رو به اون اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم بعد از اون تخم مرغ رو اضافه می کنیم و مجدد خوب مخلوط میکنیم سپس روغن و نصف دیگر آب و یخ را اضافه می کنیم، ورز میدیم تا مواد یکدست بشه.


مرحله سوم تهیه ژامبون مرغ خانگی:
در این مرحله مواد خشک و ادویه ها را اضافه می کنیم و هم میزنیم برای این کار و راحت مخلوط شدن مواد میشه از غذاساز استفاده کرد.


مرحله چهارم تهیه ژامبون مرغ خانگی:
مایه ژامبون رو درکاسه میریزیم و بسته به ذائقه خودتون بهش مغز پسته خرد شده و قارچ و هویج و فلفل قرمز اضافه کنید سپس با قاشق بهم بزنید تا یکدست بشه.


مرحله پنجم تهیه ژامبون مرغ خانگی:
مواد را داخل رول کالباس که در تمام لوازم قنادی ها موجوده بریزید و محکم ببندید. رول رو داخل بخارپز قرار بدید و حدود 60 دقیقه صبر کنید تا ژامبون پخته بشه
اگر بخار پز ندارید داخل قابلمه ای آب بریزید تا نصفه و اجازه بدید آب جوش بیاد و ابکش فلزی زیر اون قرار بدید و رول رو روی اون قرار بدید.


مرحله ششم تهیه ژامبون مرغ خانگی:
پس از پخته شدن آن را در ظرف حاوی آب و یخ بذارید تا بهش شوک وارد بشه.
بعد از چند دقیقه، رول رو از اب و یخ خارج می کنیم و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار میدیم تا آماده بشه.
پس از این مدت زمان ژامبون آماده برش زدن و استفاده میشه.