2150

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه

مواد لازم:
فلفل دلمه ای : 12 عدد متوسط
لپه : 200 گرم
سبزی دلمه : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
برنج : 4پیمانه
زرشک : 200 گرم
پیاز : 1 عدد
گوشت : 200 گرم
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
رب : 2 قاشق غذا خوری


سلام به همه ی خانومای گل که دوست دارن غذاهای خوشمزه برا خونوادشون درست کنند.
امروز با دستور آشپزی دلمه ی فلفل دلمه رنگی بسیار خوشمزه میخوایم سفره هاتون رو رنگی و خوشمزه کنیم.


مرحله اول تهیه فلفل دلمه:
ابتدا باید لپه رو بگذارید یک ساعت روی شعله ی نسبتا بالا پخته بشه.سپس آن را آبکش کرده و در ظرفی جدا قرار دهید.


مرحله دوم تهیه فلفل دلمه:
پیاز نگینی شده را در روغن روی شعله ی ملایم اندکی تفت دهید وقتی کمی نرم شد و نیم پخت شد باید گوشت چرخ کرده هم به آن اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا به مدت ۷ دقیقه گوشت با پیاز روی شعله ی ملایم مغز پخت شود.


مرحله سوم تهیه فلفل دلمه:
سپس به آن سبزی دلمه را اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه تفت دادن زردچوبه ، زرشک ، رب و نمک را به مواد بیافزایید. اندکی همه ی مواد را باهم تفت دهید و بعد آن زیر شعله را خاموش کنید و در تابه را بگذارید تا مواد نرم بماند و خشک نشود.


مرحله چهارم تهیه فلفل دلمه:
اکنون برنج را شسته و روی آن آب و اندکی زردچوبه و نمک بریزید و بگذارید جوش بیاید.بگذارید برنج اندکی نرم تر شود تا طعم بهتری بگیرد و در دلمه راحت تر پخته شود.سپس ان را ابکش نمایید.

 

مرحله پنجم تهیه دلمه فلفل دلمه:
برنج را با لپه و مواد گوشتی که درست کردید به خوبی مخلوط کنید تا ترکیب یک دستی به دست آید.

 

مرحله ششم تهیه دلمه فلفل دلمه:
فلفل دلمه ها را تمییز بشویید و کلاهک آن را با چاقو مرتب برش بزنید و قسمت سفیدی داخل فلفل دلمه را با چاقو به آرامی جدا کنید و مجدد آن را با آب بشویید.
اکنون با قاشق های کوچک مربا خوری داخل فلفل دلمه ها را پر از مواد کنید و دونه دونه کلاهک هر کدام را گذاشته و کف قابلمه ای که از قبل آن را چرب کردید بچینید.( قابلمه باید متناسب با تعداد دلمه های شما باشد خیلی بزرگ و خیلی کوچک نباشد)

برای اینکه دلمه به خوبی دم بکشد.نصف لیوان آب کف قابلمه بریزید. در آن را بگذارید. و اجازه دهید حدود ۲۰ دقیقه روی شعله ی ملایم دم بکشد.

دلمه ی خوشمزه ی ما آماده ست.سفره هاتون رنگی