طرز تهیه ترشی بادمجون شکم پُر
مواد لازم:
بادمجان: 2 کیلو
سرکه: به مقدار لازم
هویج: 5 عدد
سیر: 1 بوته
فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد
کلم سفید: 300 گرم
فلفل سبز تند: 5 عدد
نمک: به مقدار لازم
سبزی معطر: 500 گرم
مرحله ی اول تهیه ترشی بادمجان شکم پر:
ابتدا بادمجان ها را بشویید.سپس یک قابلمه را تا نصف آب بریزید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید سپس چهار قاشق غذاخوری نمک و یک لیوان سرکه به آب اضافه کنید و بادمجان شسته شده را داخل آب در حال جوش بریزید و برای 7 دقیقه اجازه بدهید بپزد سپس آبکشش کنید و اجازه دهید آب آن کامل گرفته شود.
مرحله ی دوم تهیه ترشی بادمجان شکم پر:
اکنون سبزی معطر( شامل ترخون و نعنا یا هر سبزی دیگری که تمایل دارید) را پاک کنید و بشویید و داخل صافی بگذارید تا کامل خشک شود. سیر را پوست بگیرید و بشویید و فلفل دلمه و کلم را هم بشویید و بگذارید آب اضافی آن گرفته شود.سپس سیر و فلفل دلمه وکلم و سبزی را باهم ریز خورد کنید. هویج را هم پوست بگیرید و رنده کنید.
نکته:
اگر هر یک از مواد خیس بماند موجب کپک زدن ترشی میشود پس به مدت چند ساعت اجازه دهید مواد کامل خشک شوند.
مرحله ی سوم تهیه ترشی بادمجان شکم پر:
اکنون روی بادمجان های پخته شده و خشک شده با چاقو یک شیار ایجاد کنید و دونه های داخل بادمجان را به آرامی با قاشق کوچک جدا کنید و خالی کنید و توی آن را از مواد رنده و خورد شده پر کنید.
مرحله ی چهارم تهیه ترشی بادمجان شکم پر:
ظرف مناسبی برای ترشی تهیه کنید و آن را بشویید و کاملا خشک کنید. بادمجان های شکم پر و سرکه و فلفل های تند را در ظرف ترشی بریزید. سرکه باید کاملا تا لبه ظرف پر شود .ترشی را در جای خنک و تاریک قرار بدهید. بعد از دو هفته ترشی آماده ی مصرف است .نوش جان