772

نان خامهای با کرم موسلین و پرالینه فندق
کیک و شیرینی | 18 دقیقه 369 نفر 0٪
مدرس: تارا پارسامهر
توضیحات:
نان خامهای با کرم موسلین و پرالینه فندق، یک شیرینی فرانسوی کلاسیک و بسیار محبوب است. این شیرینی خوشمزه با ترکیب بافت ترد نان خامهای، لطافت کرم موسلین و طعم غنی پرالینه فندق، یک تجربه لذتبخش از طعم و بافت را برای شما به ارمغان میآورد. کرم موسلین، یک کرم سبک و لطیف با طعم وانیلی است که با نان خامهای به خوبی ترکیب میشود. پرالینه فندق نیز با طعم آجیلی و شیرین خود، به این شیرینی طعم خاصی میبخشد. این شیرینی جذاب و خوشمزه، یک انتخاب عالی برای پذیرایی در مهمانیها و دورهمیهای دوستانه است. برای تهیه این شیرینی خوشمزه ویدیو زیر را تماشا کنید.
آموزش های پیشنهادی
دیدگاه کاربران
نظری ثبت نشده است.ثبت دیدگاه
در حال بارگذاری...